Wij hebben de
techniek in huis

voor uw thuis

Als het gaat om domotica of
zonnepanelen, verstegen
adviseert en installeert

Uw woning van alle gemakken voorzien? Natuurlijk adviseren wij u graag.

Wij verdelen onze werkzaamheden op het gebied van woningbouw in twee gebieden; particuliere woningbouw en projectmatige woningbouw. Voor de eerste groep, particuliere woningbouw, ontwerpen en maken wij elektrotechnische installaties waarbij we het realiseren van een comfortabele woonomgeving centraal stellen. Het niveau van gebruiksgemak bepaald welke functies we inbouwen.

Voor de tweede groep, projectmatige woningbouw, worden we vaak al tijdens de ontwerpfase betrokken bij het proces. Hierdoor kan er efficiënt en kostenbesparend gewerkt worden. Ook hier streven we uiteraard naar een zo hoog mogelijk woongenot voor de nieuwe bewoners. 

Verstegen elektro - domotica
Verstegen elektro - techniek in huis

Domotica

Als u een nieuw huis bouwt is het verstandig om na te denken over allerlei slimme functies die tegenwoordig beschikbaar zijn om uw woongenot te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan automatische verlichting bij het betreden van een ruimte en het bedienen van gordijnen of rolluiken. Dit alles kan volledig worden geprogrammeerd en op afstand bediend worden via uw smartphone, waarbij er ook rekening gehouden wordt met verschillende scenario’s. Dit alles wordt samengevat in de term domotica.

Wij maken een uitgekiend verlichtingsplan en laten u graag kennis maken met alle mogelijkheden op het gebied van domotica. U zult zien dat dankzij nieuwe technieken u nog meer kunt genieten van uw woning.

Verstegen elektro - domotica beveiliging

Beveiliging

Uw waardevolle spullen beschermen tegen inbraak. Of liever nog, voorkomen dat er bij u ingebroken wordt. Met slimme camera- en beveiligingssystemen kunt u op afstand uw woning in de gaten houden en beschermen. Verstegen Elektrotechnisch Installatiebureau bouwt systemen die naadloos geïntegreerd zijn. Brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en camerasystemen, alles om uw woning veiliger te maken. Laat u adviseren door één van onze experts op het gebied van beveiliging.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daar is iedereen zich bewust van. Met een duurzame woning bespaart u energiekosten en het milieu. Uw investering is sneller terugverdiend dan u misschien denkt. Wij leveren en monteren zonnepanelen, waarbij we rekening houden met de ligging van uw dak voor een optimale opbrengst. Panelen van hoogwaardige kwaliteit, volledig gemonteerd met omvormers, daar kunt u op vertrouwen. 

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl