Wij hebben de
techniek in huis

voor uw thuis

Als het gaat om domotica of
zonnepanelen, verstegen
adviseert en installeert

Verstegen elektro - woningbouwprojecten

Bij zowel projectmatige als particuliere woningbouw is de ervaring van onze professionele werknemers één van onze pluspunten. Bij grote en kleine projecten zetten we in op advies en betrouwbaarheid. 

LEES MEER…

Verstegen elektro - Utiliteitsbouw projecten

Door intensieve samenwerking, vaak al in de ontwerpfase, is Verstegen een gewaardeerde partner voor opdrachtgevers als architecten, projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes en MKB. 

LEES MEER…

Nederland moet duurzamer. Dat weten wij en dat is ook de reden dat we daar vol op inzetten. Verstegen Elektrotechnisch Installatiebureau adviseert en bouwt duurzame installaties voor de particuliere en zakelijke markt. 

LEES MEER…

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl