altijd betrouwbaar

Ook onder spanning

Hét elektro-technisch
installatiebureau dat
met u meedenkt

Slim, ervaren en vertrouwd

Door actief mee te denken tijdens een project bewijzen we steeds onze meerwaarde. Onze slimme engineers zitten dan ook vaak al tijdens het ontwerpproces aan tafel met de aannemer, investeerder, architect of particulier om mee te denken over de elektrotechnische aspecten.

Door deze werkwijze zijn we in staat om zowel efficiënt en kostenbesparend te werken. Zodra ons technisch personeel de installatie daadwerkelijk uit gaat voeren zijn de meeste plooien al glad gestreken tijdens de planfase.

Iedere opdracht begint met het bestuderen van de vraagstukken of een kennismaking met u, indien gewenst wordt voor u een kostenbegroting opgesteld.

Uw vraagstukken zien wij als maatwerk, tijdens het ontwerp & engineering proces worden uw wensen uitgewerkt door een ervaren engineer.

Ook tijdens de uitvoering & procesbewaking van een project loopt een van onze projectleiders mee om het proces en het budget te bewaken.

Na oplevering zijn wij ook inzetbaar voor het onderhoud van uw installatie. Bij eventuele storingen bieden wij een 24-uurs servicedienst.

Verstegen elektro - slim, ervaren en vertrouwd
Verstegen elektro - kantoor
Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl