betrouwbare installaties

voor de utiliteitsbouw 

Een uitgekiend lichtplan,
of een duurzaam gebouw.
Verstegen elektro installeert en adviseert.

Ervaring biedt meer zekerheid

In de utiliteitsbouw en industrie zijn wij actief bij de (ver)bouw van winkel-, kantoor- en bedrijfshallen, theaters, gemeenschapshuizen en sporthallen.

Voor het realiseren van elektrotechnische utiliteit installaties is een betrouwbare partner een must. Wij werken al meer dan 50 jaar samen met architecten, projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes en midden- en kleinbedrijven. In die jaren hebben we bewezen dat wij projecten op het gebied van elektrotechnische infrastructuur (verlichting, audio-installaties, gebouwbeheersystemen, inbraakinstallaties, brandmeldsystemen, noodverlichtingsplannen, tijds- en aanwezigheidscontroles, computerbekabeling en besturingssystemen) altijd succesvol af weten te ronden.

Vaak zitten we tijdens het ontwerpproces al met opdrachtgevers rond de tafel om mee te denken over de elektrotechnische aspecten van utiliteitsbouw. Door al in de eerste fase van een project betrokken te worden kan een ongeëvenaard kwaliteitsniveau behaald worden, waarbij ook de planning van eenzelfde niveau is. Het voorkomen van vertraging zien wij als één van onze kerntaken. Onze manier van werken biedt u hierdoor meer zekerheid.

Verstegen elektro - Een uitgekiend lichtplan
Verstegen elektro - Uw partner bij utiliteitsbouw

Uitgekiend lichtplan

Licht is essentieel om op een fijne manier te werken, maar ook bij de presentatie van uw producten. Met een goed lichtplan zorgen wij er voor dat in supermarkten versproducten in de ideale omstandigheden belicht worden. Dat mensen zich fijn voelen in een kantoorruimte. 

Verstegen elektro - een duurzaam gebouw

Een duurzaam gebouw

U heeft de ruimte, wij bieden u de mogelijkheid die te benutten! Door zonnepanelen te leggen op de grote daken van bedrijfspanden is het mogelijk om veel winst te boeken op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan laadpalen, ook thuis, bij uw personeel! Wij maken graag een voorstel dat de mogelijkheden van uw pand volledig benut.

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl