altijd betrouwbaar

Ook onder spanning

Als het gaat om domotica of
zonnepanelen, verstegen
adviseert en installeert

In 1969 is Electro Technisch Installatie Bureau Verstegen opgericht door Christ en Joke Verstegen. Vanuit een schuur aan huis in Vorstenbosch verricht Christ zijn werkzaamheden voor klanten die dan voornamelijk uit de agrarische sector komen. 

De groei zit er al snel in, mede dankzij de opbloeiende agrarische sector. Er worden veel stallen gebouwd, waarbij steeds meer technisch installatiewerk komt kijken. 

Ons bedrijf groeide snel naar 10 man personeel. Het schuurtje aan huis is dan te klein geworden en in 1980 wordt een nieuw pand aan de Oude Veghelsedijk betrokken. Daar kon verder gewerkt worden aan de gestage groei.

Ook de werkzaamheden veranderen, steeds meer particulieren en bedrijven uit andere sectoren weten de weg naar Vorstenbosch te vinden. 

In 1994 wordt het 25 jarig jubileum van de onderneming gevierd met al onze klanten, relaties, familie en vrienden.

Aan de Kerkstraat hebben wij een nieuw bedrijfspand te laten bouwen waar vanuit wij sinds 1998 onze werkzaamheden uitvoeren.

Tijdens de varkenspestcrisis begin van deze eeuw weten wij nieuwe kanalen aan te boren en er worden nieuwe contacten gelegd in de woning- en utiliteitsbouw. Hierdoor kan het bedrijf uitgroeien naar ca. 30 medewerkers.

Na het overlijden van Christ in 2004 gaat de leiding van het bedrijf over naar Joke. Zoon Rens is dan al werkzaam in het bedrijf en neemt in 2018 het bedrijf over.

In 2019 bestaat Electro Technisch Installatie Bureau Verstegen 50 jaar, wij zijn trots op wat er bereikt is, op de geschiedenis en trots op de toekomst.

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl