duurzame installaties

zonnepanelen

Als het gaat om domotica of
zonnepanelen, verstegen
adviseert en installeert

Thuis en op het werk duurzaam

Duurzaamheid is inmiddels geen trend meer, maar een manier van denken. Thuis en op het werk wordt er steeds slimmer omgegaan met onze energiebehoefte. Elektrisch rijden, zonnepanelen en slimme apparaten (domotica) zorgen dat we steeds meer energie besparen. 

Wij bouwen duurzame installaties voor particulieren en bedrijven. In beide gevallen is er specialistische kennis nodig om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Verstegen Elektrotechnisch Installatiebureau levert en monteert zonnepanelen van hoge kwaliteit met een optimale opbrengst. Bij het maken van een plan voor het leggen van zonnepanelen houden we uiteraard rekening met de ligging van uw dak, om tot een zo hoog mogelijk aantal zonuren te komen.

Verstegen elektro - autolader
Verstegen elektro - constant in overleg met de opdrachtgever
Verstegen elektro - zonnepanelen
Verstegen elektro - Transformator

Een duurzaam huis

Investeren in zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, u kunt ook een forse besparing realiseren op uw maandelijkse energierekening! De investering is door de snel dalende prijzen voor zonnepanelen steeds sneller terugverdiend. Op de zonnepanelen die wij leveren zit een gegarandeerde levensduur van 20 jaar. Wij sluiten alles compleet aan, inclusief omvormer. 

Verstegen elektro - zonnepanelen voor de zakelijke markt.

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

U heeft de ruimte, wij bieden u de mogelijkheid die te benutten! Door zonnepanelen te leggen op de grote daken van bedrijfspanden is het mogelijk om veel winst te boeken op het gebied van duurzaamheid. Maar denk bijvoorbeeld ook aan laadpalen, ook thuis, bij uw personeel! Wij maken graag een voorstel dat de mogelijkheden van uw pand volledig benut.

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl