Wij hebben de
techniek in huis

voor uw thuis

Als het gaat om domotica of
zonnepanelen, verstegen
adviseert en installeert

Elektrotechniek in de stal

Dankzij ons werk in de agrarische sector hebben we een flinke groei door kunnen maken. Onze ervaring in deze sector helpt ons ook in de sectoren waar we nu voornamelijk voor werkzaam zijn. De agrarische sector biedt specifieke uitdagingen die vragen om specialistische kennis. 

Een goed functionerende stal is essentieel voor een modern agrarisch bedrijf. Uiteraard kijken we eerst naar de wettelijke bepalingen ten aanzien van de ventilatie-, verlichting-, mest- en alarmsystemen. Het begint met een optimale klimaatbeheersing voor het welzijn van ondergebrachte dieren. Vervolgens ontwikkelen we een plan op basis van uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. 

Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van de ventilatie en het koppelen van deze systemen met de verwarming, het aansluiten van alarmsystemen, het realiseren van dakdoorvoeren op de stallen, goede verlichting en uiteraard het plaatsen van de automatische voedercomputers met procesbesturing.

Duurzaam ondernemen ook voor de boer

Ook de agrarische sector wordt steeds duurzamer. Op daken van stallen is veel ruimte voor zonnepanelen. Voor boeren een interessante investering, financieel en om op deze manier bij te dragen aan een verminderde CO2 uitstoot.

Heeft u plannen voor uitbreiding of modernisering van uw agrarische onderneming? Met onze ruime ervaring in de sector kunnen wij u zeker van advies en specifieke kennis voorzien.

Verstegen elektro - stekkers

Verstegen ontzorgt bij duurzame installaties

thuis en op het werk

Contact

Een duurzame relatie bouw je door in gesprek te blijven. Daar beginnen wij graag mee! We vinden het fijn om te horen wat we voor u kunnen betekenen en geven u graag advies op het gebied van elektrotechnische installaties.

Vult u het onderstaande formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Direct een mail versturen mag natuurlijk ook: info@verstegenelektro.nl